Helpdesk

Connected Helpdesk


Als lid van de connected kun je gebruikmaken van de kennis en expertise van een aantal helpdeskmedewerkers, die in hun vrije tijd klaarstaan met raad en daad.

Stel je vraag


De helpdeskmedewerkers zijn vrijwilligers die in hun vrije tijd leden met hun problemen op soft- en hardwaregebied behulpzaam zijn. Stel je vraag:

Helpdeskmedewerkers: aangenaam!


Wil je wat meer weten over de dappere mannen - helaas nog geen vrouwen - die bereid zijn jou met al je computerproblemen terzijde te staan, dat kan.

Helpdeskmedewerkers gevraagd!

Door recente mutaties is de groep geslonken, verse krachten zijn welkom. Niet alleen voor de MS Windows-omgeving, maar nadrukkelijk ook voor het Apple-platform. Ben jij zo iemand die altijd klaar staat voor computeraars die ergens mee vastzitten, en bereid tussen 19 en 22 uur zulke leden telefonisch te helpen? Meld je dan aan via Martin...

Specialiteiten helpdeskmedewerkers

Onze helpdeskmedewerkers staan of zitten voor je klaar, maar dan graag tussen 19.00 en 22.00 uur 's-avonds. Je kunt de telefoonnummers vinden op de Servicepagina van Connected magazine. Houd je alsjeblieft aan de aangegeven tijdszone.

Mac-bezitters geholpen

Bezitters van een Apple-computer kwamen er tot 2010, wat de ondersteuning door de AACC betreft, bekaaid vanaf.

Facebook

Twitter

Connected Magazine