18 feb 2013 Dick de Graaf

Connected op Facebook

 Sinds een jaar heeft je Connected een eigen Facebook-pagina. Het aantal volgers/vrienden is nu ongeveer 100. Op de pagina staan actuele berichten over trends, aanbiedingen, cursussen, evenementen of gewoon iets leuks of grappigs wat we op internet aantroffen.

Waarom nou een Facebook-pagina? Er is toch al een website, een maandelijkse e-mail met aanbiedingen en een 2-maandelijks SHiFTmagazine.

Wel, tijdens het Connected mini-congres Social Media, op 8 oktober 2012 in het Dialogues House in Amsterdam, werd aangetoond dat sociale media niet meer weg te denken zijn. Er zijn er vele, elk met zijn eigen kenmerken: zoals Hyves, Twitter, Youtube, LinkedIn en ook Facebook. Ondertussen is Facebook toch wel de grootste met  wereldwijd 1 miljard actieve gebruikers. Dat is 1 op 7 en waarschijnlijk ligt deze verhouding in Nederland nog gunstiger.  Dit betekent ruim 1000 Connected-leden met Facebook.

Met de Connected -Facebook pagina zijn we in staat om deze leden sneller op de hoogte te houden van
•    de laatste aanbiedingen
•    de evenementen die we organiseren
•    nieuwe trends die we signaleren
•    belangrijke club informatie
•    etc.
Ook krijg je de mogelijkheid om te reageren en reacties van andere leden te volgen.
Met onze Facebook-pagina kunnen we ook jullie mening vragen in de vorm van korte enquêtes en jullie zo meer betrekken bij onze club.

Volg ons dus op Facebook en blijf op de hoogte van nieuwtjes, aanbiedingen en evenementen. Ga hiervoor naar https://www.facebook.com/AAConnected


De Connected Academy geeft in 2013 weer cursussen Facebook. Je leert wat Facebook is en hoe je je eigen pagina kunt maken en in contact kunt komen met andere Facebook-gebruikers. Er is ruime aandacht voor het instellen van je privacy. De cursus kun je afsluiten met het maken van je eigen Facebook-pagina. Kijk hiervoor bij evenementen.  

Poll

Wat doe je met je vakantiefoto's:
Wat doe je met je vakantiefoto's:
Kies a.u.b. een antwoord

Facebook

Twitter

Connected Magazine